Sint-Lievens-Houtem    053 84 17 84  

Mani-Pedicure

Enkele voordelen van Gehwol fusskraft:

  • Met Gehwol fusskraft blauw wordt de droge en gesprongen huid weer soepel d.m.v. natuurlijke vetten en normaliseert zweetvorming. Deze verzorgingscrème bevat ook stoffen die het branderig gevoel in de voeten verzacht.
  • Gehwol fusskraft groen werkt in op de normale huid en normaliseert zweetvorming. Verder verfrist en versoepelt deze verzorgingscrème de voeten.
  • Gehwol fusskraft rood verlicht vermoeide en pijnlijke voeten. Het is een verwarmende verzorgingscrème die de koude, droge en gesprongen voeten weer invet voor een aangenaam en soepel gevoel.
  • Gehwol kruidenbad werkt verzachtend bij ruwe en gesprongen huid. Verder verzacht het kruidenbad de eelt en normaliseert de zweetvorming.
  • Gehwol voetbad zout rozemarijn werkt in op pijnlijke en vermoeide voeten. Verder worden eelt en likdoorns ook week gemaakt zodat de huid tot diep in de poriën gereinigd kan worden.
  • Gehwol met nagel- en huidbeschermingsolie werkt in op schimmelnagels door het gebruik van clotrimazol. Door de vochtinbrengende werking worden broze en gescheurde nagels weer soepel.

Prijslijst

esthetiekvalerie_strikje

Mani- Pedicure

Manicure

€ 20,00

 

Manicure + kleurlakken

€ 28,00

 

Kleurlakken handen

€ 8,00

 

Pedicure all-in (nagels en eelt/likdoorn)

€ 30,00

 

Pedicure + kleurlakken

€ 37,00

 

Pedicure classic (nagels of eelt/likdoorn)

€ 20,00

 

Pedicure classic + kleurlakken

€ 27,00

 

Kleurlakken voeten

€ 7,00