Sint-Lievens-Houtem    053 84 17 84  

Harsontharing

Outback Organics is een revolutionaire stripwax van de makers van het moderne 'waxing as skin care' behandeling concept. Waxing wordt weer een wellness beleving...


True Blue, de kleur van een perfecte zomer - van de azuurblauwe heldere lucht en zonovergoten turquoise zee, tot de diepste marine nachten besprenkeld met sterren. Outback Organics zorgt ervoor dat U klaar bent voor het komende seizoen.

 

Deze innovatieve zachte wax heeft een laag smeltpunt voor een superier klantcomfort, alsook een 'snelheidswax' voor benen, armen, rug,... De aangename gel textuur glijdt zacht over de contouren van het lichaam om het haar goed en gemakkelijk te verwijderen, zonder dat er iets achterblijft.


Daarnaast genieten uw zintuigen van een boeiende geur met noten van groene thee, frisse citrus, kruiden en hout. Eindelijk een natuurlijke wax geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.

Prijslijst

esthetiekvalerie_strikje.png

Harsontharing lichaam Outback organics

Outback organics wax bestaat uit unieke Australische en botanische ingrediënten. Als we over botanische ingrediënten spreken, bedoelen we extracten uit verschillende delen van een plant. Soms kan ook de gehele plant gebruikt worden en in andere gevallen kan het gaan om een specifiek onderdeel van de plant die genezende en versterkende krachten bezit.

Oksels

€ 15,00

Bikini

€ 18,00

Bikini + oksels

€ 30,00

Armen

€ 20,00

Onderbenen en knie

€ 20,00

Onder- en bovenbenen

€ 35,00

Onderbenen en knie + bikini + oksels

€ 48,00

Rug/Borst

€ 25,00

esthetiekvalerie_strikje.png

Harsontharing gelaat Brow by Mii

Brow by Mii hypoallergene wax voelt zacht en glad aan en is verrijkt met titanium dioxide, kamille en lavendel waardoor de behandeling nagenoeg pijnvrij aanvoelt.

 

 

 

Wenkbrauwen pincet

€ 10,00

Wenkbrauwen hars

€ 15,00

Wenkbrauwen hars + boven- en onderlip

€ 20,00

Wenkbauwen + boven- en bovenlip + kin

€ 25,00

Boven- en onderlip

€ 7,00

Kin

€ 7,00

Wangen

€ 10,00

foto-harsontharing-outback-organics.jpg
foto-harsontharing-brow-by-mii.jpg